Hogy lehet úgy felmosni a padlót, hogy ne legyen csíkos?
Én úgy csinálom, hogy a felmosóvízbe Flóraszeptet teszek és Vanish-t. Akkor nem lesz csíkos. Mondjuk fényes sem.
Erre úgy jöttem rá, hogy a szőnyeget szoktam így kitisztítani (géppel szívom ki az ilyen vízzel elárasztott szőnyeget) és a fel nem használt vízzel mostam fel a padlót. És csak ilyenkor nem csíkos. Mert egyébként nem ezt használtam felmosásra. Ha igényesen takarítok, akkor így keverek hozzá vizet.
Én speciális wood step- es felmosó szert használok és egy 200 Ft- os felmosófejet amit nem használok máshová ( a konyhában zsíros lesz a felmosófej és ez rákerül a parkettára) .
Ezt a felmosót töményen öntöm rá a padlóra kb 2 kupaknyival felmosok 30m2- t. Nem olcsó de nem kell vele minden héten felmosni. A bő vizes ( főleg a domestosos) felmosást pedig felejtsd el, mert teljesen tönkreteszi.
én a legolcsóbb lt-es hajsampont használom falépcsőre és
parkettára.csillog, mint a tücsök segge:)
a domesztosztól, matt lett és csíkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!