Help! Hogy szedjem ki a foltot?
Figyelt kérdés
Véletlenül összemostam a világoskék pólómmal egy bordó felsőt, és a bordó megfogta itt-ott a kéket. Ki lehet ezt szedni valahogy? 100% pamut a foltos ruha-ha ez számít valamit.2011. febr. 23. 07:34
2/3 A kérdező kommentje:
Jobban örülnék ha egyszínű kék lehetne újból! :) Valahol egyszer olvastam erre valami megoldást, de nem találom.
2011. febr. 23. 07:45
3/3 anonim válasza:
Erre nem sok lehetöség van.
1. Befested az egészet bordóra - de ezt nem akarod a kérdésed alapján.
2. Lehet kapni olyan szert, ami kiszedi elöször az összes festéket, és utána újra befested világoskékre, de nem biztos, hogy sikerül az eredeti szint elérned, csak hasonlót. Ezt már néhányszor próbáltam, a DM-ben lehet mind a két szert (a szintelenitöt és a festéket) is kapni, és nem is volt túl drága. Ha a festés után ecetben (1 dl ecetsav 1 vödör vizre) leáztatod, akkor utána nem is ereszti a szinét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!