SÜRGŐS! Fehér, lélegző bőr kanapéból hogyan szedjem ki a szarfoltot?
Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek! Anya mindjárt itthon van, és megöl, ha meglátja!2011. júl. 26. 14:43
1/9 anonim válasza:
sehogy, ki kell tisztíttatni - bár, ha igazi bőr, akkor a szag az marad
és nyugodj meg, inkább a kakafolt legyen benne, mint addig vakerálod amíg tönkre nem megy
2/9 anonim válasza:
kefe+szappan ill valami tisztítószer:D
3/9 anonim válasza:
Én nem próbálkoznék mással, mint a vízzel. Lehet, hogy anyudnak van otthon ehhez vmi spéci vegyszere, jól elrejtve. Eléállnék, kihúznám magam, és elbődülnék: - Anyuuuu, ne haragudj, nem fogsz örülni, de nagyobb kárt nem akartam csinálni, inkább nem nyúltam hozzá!
Lehet, hogy dühös lesz, de ha a kanapét jobban elszúrod, az rosszabb lesz.
4/9 anonim válasza:
Egyébként miért sz@rtál a kanapéra?
5/9 anonim válasza:
Csak mosd le a kakát és várd meg vele anyudat. Ha szétkaparod ő meg szétver téged.
Ekkora kamu kérdést is ritkán láttam.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem kamu, elhihetitek. Kamu kérdésnek valami érdekesebbe írtam volna ki... Egyébként nem én szartam rá, hanem a kutya.
2011. júl. 26. 17:46
7/9 A kérdező kommentje:
Jah, amúgy Vanish-el leöntöttem a foltot, és dörzsöltem törölközővel. És lám, lejött!
2011. júl. 26. 17:49
8/9 anonim válasza:
jézusom, most komolyan vanisht öntöttél a bőrre? arról nem is beszélve, hogy kitűnően elérted vele, hogy a bőr alatti szivacsrétegbe bekerüljön a szar és az életben nem megy el a szaga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!