Mitől lesz jó illat a wc-ben?
Figyelt kérdés
Van benne többféle illatosító (autós, zselés) meg benne a pöttyözős Duck, de sajna nem elég. Panel, szóval a szellőzőn át is jönnek olyan szagok. Tegyek be még több illatosítót?2011. febr. 9. 21:07
11/11 anonim válasza:
Mi az összes szellőzőt megszüntettük, hungarocell álmenyezetből vágtam ki négyszögletű lapokat, duplán összeragasztottam és kiszedtem azt a szellőző takarót és ezt a falra ragasztottam, majd le lett feste, mint a fal. A konyhában a mosogató alatt, a csöveknél is volt nálunk lyuk, begipszeltem. A fürdőben a kád alját szakival ytong téglával berakattuk+csempe rá. A wc-ben a csöveknél, ahol maradt rés a lyukak körül (víz, lefolyócső), ablakszigetelő/purfix szerű gumicsík (nem tudom mi az igazi neve), azzal ragasztottam körbe a csöveket a résnél. Itt ugye mesterrel a fém hátfalat gipszkartonra cseréltettük, most 4 csavar fogja középen, kb. mint régen, olyan elosztásban van elvágva a hátlap, úgy lehet leszedni, a vízórának kis ablak van rajta, kisajtóval. Az előszobában van az esővíz elvezető cső dobozban, ott is volt a plafonnál rés, azt is megszüntettük. Kicsit eszelősnek tűnhetek, de alattunk bagózik egy öregasszony és éjfélkor szokott szalonnát sütni, meg ilyenek, szóval iszonyat bűzt képes csinálni. Így sokat kell szellőztetni, mert párásodik nagyon az ablak, mivel szinte semmi szellőzése nincs a lakásnak, de nem egyszer éjjel az égett olaj/zsír szagára ébredtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!