"Pa int Zoom" festékszórót használt-e már valaki? Mi a véleményetek Rolla? Meszet is lehet vele szórni? Köszi.
Én csak a reklámot láttam de az elég nagy kamu. Lefújta a kovácsolt vas kerítést és azt mondta hogy gazdaságos, pedig több megy mellé mint rá.
Lefújt egy kis díszt hogy nem csöpög a festék a kezére. De akkor az ami mellé ment hova esett?? A dísz lyukacsos volt.
Meszet nem lehet vele szórni.
Elolvastam egy-két választ a fentebb belinkelt kérdésekből, és láttam magát a reklámanyagot a tv-ben már régebben...
Szerintem humbug az egész... Felmerült néhány kérdés, mint a szervizelés, a cserealkatrész...
De amit furcsának találtam már a reklámban is, hogy se mszk, se védőfelszerelés... Pedig aki látott már a tv-ben olyan jellegű műsort, ahol komolyabban is festenek (autókereskedők) azok tudják, hogy ilyen technikával festeni védőcucc nélkül nem lehet...
Én meg azt mondanám, hogy szerintem lehet vele akár meszet is fújni.A hangsúly a megfelelő hígításon van.
Én már használtam ilyen készüléket sőt van is.Meg könnyíti munkát a festésnél, de természetesen nem kell mindent elhinni amit a reklámban mutatnak, mert azért arról nem beszélnek ami a hátrányai lehetnek. pl: elég sűrűn kell tölteni a festéktartályt és a hát olyan a hangja, mint egy porszívónak (elég hangos), de azért maradjunk annyiban, hogy a festékszórás még mindig gyorsabb, mint a maszatolás.Én falra a diszperziós festékeket ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!