Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » "Pa int Zoom" festékszórót...

"Pa int Zoom" festékszórót használt-e már valaki? Mi a véleményetek Rolla? Meszet is lehet vele szórni? Köszi.

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Én csak a reklámot láttam de az elég nagy kamu. Lefújta a kovácsolt vas kerítést és azt mondta hogy gazdaságos, pedig több megy mellé mint rá.

Lefújt egy kis díszt hogy nem csöpög a festék a kezére. De akkor az ami mellé ment hova esett?? A dísz lyukacsos volt.

Meszet nem lehet vele szórni.

2011. febr. 7. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
rolla???? wtf?
2011. febr. 7. 19:47
 4/7 BlackSword ***** válasza:

Elolvastam egy-két választ a fentebb belinkelt kérdésekből, és láttam magát a reklámanyagot a tv-ben már régebben...

Szerintem humbug az egész... Felmerült néhány kérdés, mint a szervizelés, a cserealkatrész...

De amit furcsának találtam már a reklámban is, hogy se mszk, se védőfelszerelés... Pedig aki látott már a tv-ben olyan jellegű műsort, ahol komolyabban is festenek (autókereskedők) azok tudják, hogy ilyen technikával festeni védőcucc nélkül nem lehet...

2011. febr. 7. 23:15
 5/7 anonim válasza:
Mivel szemcsés szerkezetű, elképzelhető, hogy eltömíti azt.
2011. febr. 10. 11:47
 6/7 anonim válasza:

Én meg azt mondanám, hogy szerintem lehet vele akár meszet is fújni.A hangsúly a megfelelő hígításon van.

Én már használtam ilyen készüléket sőt van is.Meg könnyíti munkát a festésnél, de természetesen nem kell mindent elhinni amit a reklámban mutatnak, mert azért arról nem beszélnek ami a hátrányai lehetnek. pl: elég sűrűn kell tölteni a festéktartályt és a hát olyan a hangja, mint egy porszívónak (elég hangos), de azért maradjunk annyiban, hogy a festékszórás még mindig gyorsabb, mint a maszatolás.Én falra a diszperziós festékeket ajánlanám.

2011. febr. 14. 08:54
 7/7 anonim válasza:
Én vettem egy ilyet és ki is próbáltam. Fára való pácot használtam. Az hogy nem folyik meg, csak duma, persze a higításon múlik és lehet hogy festéknél nem teszi. Egyébként nem rossz, csak nagyon sokszor kell feltölteni, mert kicsi a tartály, így nagy felületre nem ajánlom. A meszet harisnyán szűrd át egy párszor és úgy próbáld ki!
2011. febr. 15. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!