Hogyan tudnék penészt eltüntetni a falról?
Nyáron mindenképpen le kell festeni, mert nagyon csúnya, fönt a plafonnál isa sarokban,meg lent a szekrény mögött is zöld a vörös(!!!) fal.Addig valaki tudna valamit ajánlani, hogy ne nézzen így ki?Diszperzittel lett lefestve most először, azelőtt mésszel volt.
Hallottam az Ultra Szavóról.Használta már valaki?
Igen, én használtam már.Nagyon jó, de nem tartós.
Attól függ mennyire penészes, bizonyos idő közönként ( pl egy hónap mulva) meg kell ismételni.
Ha meszelésre kerül sor, akkor olyat vegyetek, ami penészedés gátló.A fürdőbe is ilyet szoktak használni.
hú te :D ezt muszály veled megosztanom
már 3. szorra akad meg ezen a kérdésen a szemem, mert olyan fáradt vok hogy a penészt már olvastam ezeknek : pénz, pénisz, pecsét és ezután "a falamról"
xD
bocsi de nem hagyhattam szó nélk
Penészedésgátló mész, ez nagyon jó :D
Kérdező: egyelőre fújd ilyen szerekkel, aztán kaparjátok le a diszperzitet, mert attól penészedtek (vízzáró plusz tökéletes táptalaj a penészgombáknak). Aztán sima normális mésszel meszeljétek le. Ebből nem létezik olyan, hogy penészgátló, pontosabban ha ezzel a dumával akar több pénzt kicsalni belőletek, nyugodtan hagyjátok ott, a mész ugyanis önmagában fertőtlenít, tehát megöli a gombacsírákat, és hipp-hopp el fog tűnni a penész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!