Autószerelő olajos ruháját mivel lehet kimosni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 16:31
1/12 anonim válasza:
lidl formil-t próbáld
esetleg kis mosogatószert + min 40 °C-t
2/12 anonim válasza:
Jó erős zsíroldó hatású mosogatószert(Jar,Pur) tegyél Persil vagy Ariel mosóporhoz(gélhez).
Sőt nekem már az Ariel gélkapszula is bevált nagyon szeretem. Pedig az én ruhám nem olajos hanem kátrányos.
3/12 anonim válasza:
mosógép válassz előmosó programot az előmosórészhez tegyél járt-t a mosás részhez mosópor és 60 fok ha van intenzív öblítés a mosógépen nyomd rá
4/12 anonim válasza:
Ultra Dermmel.Anyukám mindig azzal mosta apukám olajos ruháit.Csak nagyon alaposan ki kell öblíteni,mert ilyen apró kis szöszök maradnak rajta.
5/12 anonim válasza:
Hát az én pincémet a mosogatoszer elusztatja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En ezt a nagyon régi mososzappant keresnék. Blokkban lehet kapni bizonyos helyeken. Abbol reszelnél a mosoporhoz, az aranyat ér és a pince se uszik!!!!
6/12 anonim válasza:
Mosogatószert eszedbe ne jusson belerakni, mert orrán-száján jönni fog a hab. Ultra dermet javaslok én is, van direkt mosógépbe való.A férjem lakatos volt, mindig azzal mostam, 60 fokon, néha még átmostam 90 fokon is.
7/12 anonim válasza:
érdekes, nekem még sose dőlt a mosogatószer hatására a hab a mosógépből, pedig egy félig rozsdás whirlpoolom van...
8/12 anonim válasza:
én is öntöttem bele csomószor jart, és ha habos is volt, az öblítésnél kijött belőle.
nem kell ezt olyan tragikusnak venni.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ!
2011. febr. 6. 12:50
10/12 anonim válasza:
Ugyanazzal mint bárki másnak az olajos ruháját. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!