Miért zöldül meg a fokhagyma lereszelve, olajba rakva? És attól még jó?
Figyelt kérdés
2008. jan. 27. 15:55
1/3 anonim válasza:
Ha sokat áll egy idő után bezöldül vagy nincs rajta elég olaj.Attól még jó ,bár látványnak nem éppen pl: egy cigánypecsenyén
2/3 anonim válasza:
Szia,persze ,hogy jó.Én szoktam eltenni olajba fokhagyma cikkeket,bizonyos fűszerekkel..mustármag,kömény stb...ízlés szerint és szerintem egyáltalán nem rossz látvány,sőt ha eltalálod az ízesítést nagy kedvence lesz a családnak.
3/3 anonim válasza:
de miért vacakolnál a fillérekbe kerülő fokhagyma tárolgatásával? mindig frissen készítsd el, az a legjobb. a profik amúgy úgy csinálják, hogy a nagy szakácskéssel, lapjával szétlapítják a fokhagymagerezdet a vágólapon, majd pár mozdulattal apró darabokra vágják. próbáld ki, nagyon egyszerű, gyors és hatékony. mindig, mindenből inkább frisset használj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!