Normális, ha utálom a házimunkát?
22 éves vagyok, együtt élek a párommal. Próbálok mindent megtenni, hogy rendes háziasszony legyek de egyszerűen nem megy :(
Utálok főzni, utálok takaritani, utálok mosogatni, a WC-t pucolni, mosni, teregetni, vasalni...szóval mindent ami egy nőnek lenne a dolga! A párom nagyn rendes, azzal nyugtat, hogy ez majd megváltozik ha idősebb leszek. Igaz ez?
Hát, meg tudlak téged/titeket érteni, de én nem tartom szőrnyű dolgnak a házimunka elvégzését, hiszen én magam is csinálom. Itt vagyok a 23 köszöbén, de ha törik, ha szakad megcsinálom, mert ez egy nő alapfeladata sok más mellett. Nem kell szégyelned, hogy nem tusz mindent megcsinálni, én sem tudok minden megcsinálni egymagam és igenis kérek segítséget. A házimunka nem egy dolgozat, hogy időre kész kell vele lenni, te magad diktálod a tempót és te döntesz a sorrendről is. Nem baj, ha nem sikerül mindent elvégezni egy nap alatt, hiszen rengeteg idő áll rendelkezésedre.
SŐt, előbb vagy utóbb belejössz ám. Ne add fel!!!
21 éves vagyok, és imádok takarítani! kikapcsol. szellemileg terhelő munkát végzek, ezért amikor csak energiám van, kisúrolom a kádat, vagy elmosogatok, felmosok :)
olyan jó látni, hogy csillog a lakás :) és a barátom is jobb kedvvel jön haza, ha látja, h tisztasággal várom.
azt hiszem én leszek a világ 1. diplomás takarítónője :) kinél kezdjek? :)
Az a nem normális, hogy te végezz el minden házimunkát! Ha te is dolgozol és kiveszed a részed a pénzkeresetből, akkor a párodnak is kötelessége kivennie a részét a házimunkából. Ne legyetek már ennyire megalkuvóak Istenem!! Nektek is csak egy életetek van.
Évekkel ezelött irtad ezt, remélem azóta rájöttél,hogy az életünk nem a pasik kiszolgálásáról szól :)
tudom, hogy régi kérdés, de nem baaj :D
én 16 éves vagyok csak, de én is rühellek takarítani, pedig a rendet, tisztaságot szeretem. gondolj arra, hogy milyen szép és illatos lesz minden, ha megcsinálod, illetve én felírok egy cetlire a teendőket, a hátoldalára meg leírom, mivel fogom megjutalmazni magam :DDD
és vond be a párodat, nem egyedül neked kell csinálnod az ilyesmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!