Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Vasaláskor miért van ez?

Vasaláskor miért van ez?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy amikor vasalok, a vasalóból folyik a víz/vasalóvíz. Ez miért van? mert öntöttem bele most vasalóvizet, és amikor pl gőzölni akarok, akkor csöpög össze vissza, a sima víznél is ez van.

persze az oké hogy valamennyire vizes lehet kisebb helyen de ez nagyon olyan szerintem..ez normális, vagy én vagyok béna, vagy a vasaló sz@r?

2011. jan. 26. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem elállitottad?Vedd le a gőzadagolót.Vagy ne öntsd tele a viztartályt.
2011. jan. 26. 14:13
 2/8 A kérdező kommentje:
hát igazából gőzöm sincs, mert nem egy nagy minőség (tescos), és mindig 1-es max 2-es fokozaton vasalok. de mást nem nagyon tudtam elállítani szerintem rajta vagy mégis? hm..nah mind1..köszönöm a választ..
2011. jan. 26. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem elég forró a vasaló és nem tud a víz gőzzé alakulni, vagy túl sok vizet öntesz bele.
2011. jan. 26. 14:39
 4/8 anonim válasza:

Az fontos, hogy csak akkor kapcsold be a gőzölő funkciót amikor már felmelegedett a vasaló.

De sajnos az is lehet, hogy simán rossz a vasaló, én is ezért dobtam ki az előző vasalómat. Pedig az márkás volt. Orrán-száján folyt a víz.

2011. jan. 26. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Az enyémből akkor folyik, ha túl sok vizet öntök bele. Félig szoktam a tartályt.
2011. jan. 26. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem elég meleg a vasaló, 3-as fokozatnál lehet csak használni a gőz funkciót, különben csöpög.

Ez a drágábbaknál is így van, hiszen nem tud gőzzé alakulni a víz olyan alacsony hőfokon. Próbáld ki pl. konyharuhán, azt egész biztos lehet magasabb hőmérsékleten vasalni. De várj míg tényleg rendesen bemelegszik a vasaló.

2011. jan. 26. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem akkor ömlött a vasalóból a víz, amikor telis tele volt vízkővel, mivel miért is tettem volna bele ioncserélt vizet.:-)))))

Párom kitisztította, azóta ioncserélt vizet használok, és semmi gond nincs vele eddig.

2011. jan. 26. 17:30
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat..

nemrég vasaltam kipróbáltam úgy ahogy írtátok és tényleg én voltam csak béna..nem gőzöltettem, de hagytam jól felforrósodni..és végre sikerült... :)

köszi mindenkinek a segítséget..

elég ciki de eddig nem kellett ilyet és most önállósultam olyannyira hogy ezeket is meg kell csinálnom, viszont a vasalón nincs használati utasítás :)

2011. jan. 26. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!