Vasaláskor miért van ez?
A kérdésem az lenne, hogy amikor vasalok, a vasalóból folyik a víz/vasalóvíz. Ez miért van? mert öntöttem bele most vasalóvizet, és amikor pl gőzölni akarok, akkor csöpög össze vissza, a sima víznél is ez van.
persze az oké hogy valamennyire vizes lehet kisebb helyen de ez nagyon olyan szerintem..ez normális, vagy én vagyok béna, vagy a vasaló sz@r?
Az fontos, hogy csak akkor kapcsold be a gőzölő funkciót amikor már felmelegedett a vasaló.
De sajnos az is lehet, hogy simán rossz a vasaló, én is ezért dobtam ki az előző vasalómat. Pedig az márkás volt. Orrán-száján folyt a víz.
Nem elég meleg a vasaló, 3-as fokozatnál lehet csak használni a gőz funkciót, különben csöpög.
Ez a drágábbaknál is így van, hiszen nem tud gőzzé alakulni a víz olyan alacsony hőfokon. Próbáld ki pl. konyharuhán, azt egész biztos lehet magasabb hőmérsékleten vasalni. De várj míg tényleg rendesen bemelegszik a vasaló.
Nekem akkor ömlött a vasalóból a víz, amikor telis tele volt vízkővel, mivel miért is tettem volna bele ioncserélt vizet.:-)))))
Párom kitisztította, azóta ioncserélt vizet használok, és semmi gond nincs vele eddig.
köszönöm a válaszokat..
nemrég vasaltam kipróbáltam úgy ahogy írtátok és tényleg én voltam csak béna..nem gőzöltettem, de hagytam jól felforrósodni..és végre sikerült... :)
köszi mindenkinek a segítséget..
elég ciki de eddig nem kellett ilyet és most önállósultam olyannyira hogy ezeket is meg kell csinálnom, viszont a vasalón nincs használati utasítás :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!