Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Gáz ha 18,5 évesen nem tudok...

Gáz ha 18,5 évesen nem tudok mosni? (mosógépet elindítani)

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 19:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

A moógépkezelést kb. 5 perc alatt meg lehet tanulni, csak kell egy "hozzáértő" és meg kell kérni, hogy lassan csinálja és mondja is mit nyomkod:)

egyébként alaptanács, hogy bármilyen hiperszupi is a gép, 3 dologra érdemes figyelni:

1. Ált. pamutprogram a nyerő

2. 40 fok szinte bármilyen ruhához ideális (kivéve a selyem, pl)

3. ált. 900-1000 fordulatos centri bőven elég. 1000 felett nagyon összegyűrheti.

2011. jan. 23. 20:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
a seg.gedet azért ki tudod törölni? :D
2011. jan. 23. 20:38
 13/19 anonim válasza:
64%
Ez kamukérdés.
2011. jan. 23. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:

ilyenkor áldom anyukámat, hogy idejekorán odatett takarítani, mosni, főzni stb...:D:D:D

22L

2011. jan. 23. 21:11
 15/19 doboszoli ***** válasza:

Nem biztos, hogy kamu a kérdés.

Én 50 vagyok, bár sokszor érzem magam 18 és félnek, és állítólag ez számít...

A konyhában remekül boldogulok, más házimunkát is megcsinálok, ha feleségem összevonja a szemöldökét,(pfff.a héten járdát söpörtem. Mivé válik a világ!?)

Ám, hogy a mosás rejtelmei hogy működnek fogalmam sincs, bizonyára azért, mert nem érdekel, főleg meg nem voltam rákényszerülve, hogy érdekeljen.

Remélem, még nagyon sokáig nem kell, hogy érdekeljen!

2011. jan. 24. 06:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem voltál ráutalva, mert a mosást is mindig megcsinálták helyetted, ez nem rád nézve gáz. Legfeljebb annyiban, hogy téged sem érdekelt soha, hogy magad is végezd ezt a háztartási munkát. Az én lányom 20 éves, bár egy-két alkalommal megmutattam neki a mosógép programozást, mégis szívesebben ráfogja, hogy nem tudja. Egyszerűen azért, mert lusta hozzá.
2011. jan. 24. 09:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Amíg otthon laktam, én se tudtam semmit megcsinálni. Ráadásul anyukám annyira utálja a házimunkát, hogy meg se tanította nekem. Aztán elköltöztem, és mindent a magam fejétől megtanultam.

Van néhány alapvető dolog, amit ha tudsz, bármivel elboldogulsz.

Például hogy a legtöbb mosógép manualja fenn van a neten, csak rá kell guglizni. És az hülyebiztosan leírja, mit kell csinálni vele.

Aminek nincs fenn, az olyan régi gép, hogy a szüleink korosztályából mindenki tudja, hogy kell kezelni, tehát egyszerűen megkérdezel bárkit.

Na meg a józan paraszti ész. A legtöbb háztartási gépnél és a legtöbb házimunkánál ha nekiállsz és ésszel csinálod, akkor jól fogod csinálni. Ennyi.

2011. jan. 24. 10:48
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Veszel olcsón két rossz mosógépet amit már nem lehet elrontani. Teszel rá keresztbe egy teknőt és abban mosol, oszt jó napot...../Ja...mi az hogy teknő?..../
2011. jan. 24. 12:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Én is akkor találtam fel magam, mikor egyetemen albiban rákényszerültem. Otthon nem hagytak érvényesülni, igazából a mosás az egyetlen házimunka, amit anyám szívesen csinál, meg másnak nem engedett teret, nehogy elrontsuk. xD

Ha megvan a programlista a mosógéphez, akkor semmi gáz. Szétszeded a ruhákat színek szerint, öblítőt, mosóport a helyére, beállítod, 40fok általában elég, fehérhez inkább 60, de persze vannak kényesebb cuccok, én egyszerű ember vagyok, csupa egyszerű farmer, törcsi és felső. :D Beállítod a program betűjét.

Persze vannak olyan mosógépek, amikhez én sem mernék nyúlni, mert több gombja van, mint a laptopomnak... O_o

2011. jan. 25. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!