Mit gondoltok a Calgon vízlágyítóról? Tényleg hatásos?
Hatásossan megcsapolja a pénztárcádat.
Ha össze adod a Calgonra kiadott öszeget, rájössz, hogy azon a pénzen egypár év alatt vehetsz egy új mosógépet.
Én nem használok semmijen vízlágyítót, igaz tönkre is met 18 év után,de akkor is csak az elektronika.
Azért legalább 6-7 év calgon-költség felel meg egy mosógép árának.
Én sose használtam, de az öblítő helyett használt ecet helyettesíti.
Soha nem használtam calgont, de így is csalodtam.
Most vettem új mosógépet, amihez kaptam calgon termékmintát, 2db tesztcsíkkal.A füzetben szépen levolt írva hogy az első tesztcsíkot tegyem sima vízbe, ha kemény a vizem piros lesz a csík, utána tegyek a vízbe calgont tegyem bele a második csíkot, és ha a calgon megpuhította a vizet akkor zöld lesz a csík.Csak az volt a gond hogy a füzet elején lévő csík szárazon ís piros volt, a végén lévő pedig zöld.Szóval ha olyan jó lenne nem kellet volna csalniuk.
Ha ecetet használtok, akkor nem lesznek büdösek a ruhák? Elnézést a fura kérdésért, de ha tényleg ennyire szuper ecetel öblíteni és nem lesznek kellemetlen szagúak a ruhák, akkor én is átérek rá.
üdv.
Nem lesznek büdösek az ecettől. Még a ruhák színe is élénkebb lesz (ruhafestéskor is ecettel fixáljuk a színt)
Ha illatot akarsz, tehetsz az ecethez illóolajat, vagy egy kevés öblítőt. Vagy a szekrénybe szappant, vagy parfümös vattapamacsot.
Kb. 25 éves a Zanussi mosógépünk.
Most romlott el először és fűtőszálat kellett cserélni.
Alig volt vízkő rajta !!!!!!!
Pedig még soha nem használtunk calgont!
NEM IS FOGUNK!!!
(Néha egy kis ecet elegendő volt ezek szerint.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!