Mitől olyan jó illatú a ruha? Már annyi féle öblítőt próbáltam, az olcsótól a drágáig, de száradás után mindig elillan az illat.
Figyelt kérdés
Másnak meg olyan kellemes illatú a ruhája.2011. jan. 18. 17:12
11/13 anonim válasza:
Én valami barack illatú DM-es no name v saját márkás öblítőt használtam, nem koncentrátum, szóval nem is olyan olcsó összességében sajnos, anyám oda volt érte. :D De sajnos most megint ő mos eám, mert nincs mosógép. xD
Amúgy van akiből tényleg árad az illat, megkérdeztem, a többség azt mondta, hogy sok és hígítatlan koncentrátumot használ. Ha érzékeny a bőröd, felejtsd el, de hát kinek mi. :D
12/13 anonim válasza:
Én csak Silant használok,nekem ez vált be. Mindig van akciósan 3db kb 1200 Ft-ért,olyankor lecsapok rá. Nagyon jó illatúak,főleg a lila.
13/13 anonim válasza:
szia! én is silan márkát használok, nagyon jó illatú. De! igaza volt az egyik válaszolónak, aki azt írta, a szárítás mikéntje a lényeg.
ha gyorsan, levegős helyen szárad a ruha, nekem is sokkal tovább illatozik, míg ha a kisszobában napokig száradgat, alig marad illata. ugyanolyan mosószer és öblítő mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!