Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ha 30 fokon mosom a ruhákat...

Ha 30 fokon mosom a ruhákat tuti nem fogom őket összemosni?

Figyelt kérdés
Mármint nem teszem egybe a fehéreket meg a színeseket csak pl. van olyan piros blúzom amit még nem mostam és ezért félek, hogy nagyon engedi majd a színét és árt a világosabbaknak.
2011. jan. 18. 16:32
 1/5 waterjoslas válasza:
0%
férfi vagyok,de tudok erre is írni :D tehát. NEM FOGOD ÖSSZEMOSNI HA VAN ANNYI ESZED HOGY ÖSSZEVISSZA NEM TESZEL BELE RUHÁKAT.és nem piros/kék/sárga/fehér/fekete.mind beleteszed.mert akkor mindegyik mintha egy festő dolgozott volna valamin.és abba törölte volna minden nap az ecsetet úgy fog majd az kinézni.tehát tedd ezt,és nyugodj meg.
2011. jan. 18. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha még nem mostad, akkor tedd bele a mosdókagylóba és eressz rá meleg vizet. Vannak olyan ruhák, amik mindenhogyan engedik a színüket, még hideg vízben is. De ez ezzel a próbával kiderül.

Egyébként elvileg a 40 fokos mosástól sem szabadna összemosódniuk.

Függ attól is, milyen minőségű a ruha, az ócskábbak hajlamosabbak engedni a színüket, mint a jó minőségűek.

2011. jan. 18. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is 30 fokon mosok, szineseket együtt. Ilyenkor a szines ruhákhoz való mosóport használom minden esetben. Még sosem csalódtam, pedig először én is paráztam. Az igaz, hogy nekem is van egy-két olyam darabom, amivel nem merek kockáztatni, de azokat inkább kimosom kézzel és a gyalog-centribe teszem.
2011. jan. 18. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
mekkora egy ba..om az első FASZI!!!!!!!
2011. jan. 19. 13:41
 5/5 anonim ***** válasza:
öblítsd le külön a mosdóba hideg vízzel ne meleggel mert meg is nyúlhat és bent marad a színe a felesleg kimegy utána moshatod a többi olyan színnel
2011. jan. 19. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!