Ablakmosás? Ki, hogyan csinálja?
Akár hiszitek, akár nem, én még a mai napig is langyos ecetes vízzel mosok ablakot; utána összegyürt újságpapírral dözstölve szárítom-fényesítem meg az üveget. Ezt még a nagymamámtól tanúltam. Még a por rárakódása az üvegre is kevés; ritkábban kell ablakot mosnom.
El sem hiszitek, hogy mennyi pénzt spórolok meg, hogy nem veszek mindenféle "csodaszert" - és még a környezetet sem károsítom. (pl. a müanyag flakon eleve a szemétbe menne - pedíg azt is megvettem volna a benne lévö környezetkárosító kémiai anyagokkal együtt.)
Mondjuk ugyannyi műanyag flakont termelsz, csak nem ablaktisztitó, hanem ecet volt benne...
De tény, hogy nem vegyszer.
én ablakmosó folyadékot használok, és törölközővel törlöm le.
egyszer próbáltam langyon ecetes vízzel, de nem vált be, nem lett tőle tiszta az ablak.
én pasi vok,leírná valaki,hogy mi az arány az ecetes víznél ?
gondolom a víz a több ,de mégis 1:3 vagy 1:10 ?
aztán neki is állnék mindjárt mert már az ablakaim nagyon rittyósak
köszi
hát én lespriccelem ablakomóval és áttrölöm újsággal vagy papírtörlővel (nem mindig van újság)..kb 2 perc/ablak...
de lehet, kipróbálom az ecetes verziót.
ecetes víz, egy nevetségesen kicsi csepp mosogatószerrel.
+mosható pelenka törölgetni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!