Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mindig tökéletes rend és...

Mindig tökéletes rend és tisztaság van nálatok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 15:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Nem. A barátaim tudják, hogy nem vagyok rendmániás, idegent meg amúgy sem engedek be a lakásba.
2011. jan. 8. 17:09
 32/37 anonim ***** válasza:
áhh, dehogy van :D
2011. jan. 8. 17:21
 33/37 anonim ***** válasza:
Dehogy van. Kosz nincs, de azért nincs mindig minden élére vasalva.
2011. jan. 8. 17:25
 34/37 anonim ***** válasza:

nem :)

ami mindig rendben van, az a fürdő (a legkisebb helyiség, hehe),

a konyhában szerencsére csak behányom a koszos edényt a mosogatógépbe és akkor nem látszik, még ha csak másnap indítom is el, azt nem szeretem ha a munkapult rumlis.

a nappaliban most is két ruhaszárító áll, tele ruhával, és az előző adag vándorol a szárító teteje és a kanapé között, mert lusta vagyok elrakni egy hete. na jó, ott már porszívózni is kéne.

a hálóban meg most van egy kis kupac szennyes, de azt reggel kivisszük, és most kivételesen nem az ágy mellé hámoztam a mandarint, hanem egyből kivittem a kukába a héját.

néha jó rumlizni és fetrengeni a közepén, bár most kicsit tényleg túlzásba vittem már :)))

2011. jan. 8. 21:46
 35/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen a tökéletes, de nem jövök zavarba, ha váratlanul beállít egy vendég. Két pici gyerekem van ( 5 hónapos fiú, 2 éves lány) plusz egy kutya és egy cica, akik benn laknak. Naponta porszívózok, felmosok, de hiába pakolok, szinte mindig van gyerekjáték a padlón. Hála a mosogatógépnek, a konyhában mindig rend van, a mosógép naponta 2-3-szor megy, viszont ebben az időben nem tudok kinn teregetni, ezért két ruhaszárító is folyton a lakásban van kinyitva. Ez nem annyira nyerő, de nem tudok mit tenni. Azért általában normálisan néz ki a lakás.
2011. jan. 9. 10:20
 36/37 anonim ***** válasza:
Én igyekszem rendbe tartani a garzonomat de, nem megy. Volt már olyan hogy elmentem otthonról 2-3 napig és mikorra hazajöttem megbeszéltem haverokkal hogy jöjjenek át. Namármost találkoztunk elindultunk hozzám, kinyitottam az ajtót:D És akkor gyorsan jött az ichlet hogy mi lenne ha inkább beülnénk valahová:D Szó mi szó iszonyat nagy káosz volt, kosz nem szokott lenni csak minden szana szét....
2011. jan. 10. 01:41
 37/37 anonim ***** válasza:
Háááát...nem.Viszont van egy imádni való kutyim.
2011. jan. 10. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!