Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel lehet a Ceresit stop...

Mivel lehet a Ceresit stop párából kiömlött vizet feltakarítani? Mennyire veszélyes anyag ez?

Figyelt kérdés
Hiába töröltem fel még mindig olyan a parketta mintha vizes lenne. A papírtörlő valamennyire felszárította, de rácsöppent néhány gyerekjátékra, amit rögtön félreraktam, de nem tudom mivel kéne letisztítani.
2011. jan. 3. 17:48
 1/5 anonim válasza:

Ha műanyagok akkor mosd le folyó vízzel.Ha mosógépben mosható akkor mosd ki abban.

Nálunk rendszeresen felborították a gyerekek az ilyen szerkezeteket.(ablakban vannak,mert az párás)

Ha elég kitartóan törölgeted akkor valamennyire sikerül felitatni,a maradék meg felszárad.

Nem hinném,hogy mérgező,nekünk legalábbis nem volt bajunk belőle (pedig egyszer a lányom magára borította)...csak bosszantó.

2011. jan. 3. 18:05
 2/5 anonim válasza:
Mennyire jó ez a készülék?Érdemes megvenni?
2011. jan. 4. 11:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Nálunk kb 1 hónap alatt telik meg a tartálya és fogy el a tabletta, de az ablakok ettől függetlenül párásak pedig minden szobában van.

Szerintem nem éri meg.

2011. jan. 4. 21:13
 4/5 anonim válasza:

Mi több éve használjuk,nálunk is párásak az ablakok így is,viszont nem annyira,hogy körbepenészedjen minden télen.Nekünk bevált.

Igaz mi több tartállyal dolgozunk egyszerre,egy szobában 2-3 is van,külön a légtérbe,és külön az ablakban.

2011. jan. 5. 08:51
 5/5 Tami976 ***** válasza:

Az anyag neve kalcium-klorid. A nedvszíváson kívül a sajtgyártásban használják. Kis mennyiségben, pláne vizes oldatban nem mérgező, csak borzalmasan sós ízű. (Szárazon, nagy mennyiségben a nyálkahártyán égési sérüléseket tud okozni).

Ahogy eddig leírták, ha ilyesmi történik, töröld fel, a játékokat vízzel mosd le, a foltokat papírtörlővel törüld fel.

2011. jan. 8. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!