Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan tudom kitisztítani az...

Hogyan tudom kitisztítani az ágyamat, amire a buliban házipálinkát öntöttek?

Figyelt kérdés
Nagyon büdös:-)
2011. jan. 1. 19:03
 1/7 anonim válasza:
3%

hány éves vagy? anyukád mit szólt? szólj neki h takarítsa ki az okos kislánya/fia ágyát mert vedelt...

am meg öblítővel sikáld ki... -.-

2011. jan. 1. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen kárpittisztító, szerintem azzal próbálkozz.
2011. jan. 1. 19:48
 3/7 anonim válasza:
100%

1.!

Neked mi közöd ahhoz,hogy ki mit szólt hozzá?Mi van akkor ha egy fiatal iszik szilveszterkor? Látni hogy te egy begyepesedett ember vagy:)

2011. jan. 1. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Kárpittisztító hab + durva szivaccsal dörzsöd be, a megszáradt habot porszívózd ki, utána fújd be textilillatosító sprével.
2011. jan. 1. 20:30
 5/7 A kérdező kommentje:
27 éves férfi vagyok:-) Anyukámnak ehhez nincs köze,200km-ről nem rángatom ide takarítani. A tippeket nagyon köszönöm, kipróbálom.
2011. jan. 1. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Neeeeeeee durva szivaccsal, az szétb@ssza a kárpitot, és látszani fog....puha kefével, és vmilyen kárpittisztítóval sikálgasd, de amúgy lehet kapni ilyen szagtalanító/szagsemlegesítő spréket is, az is jó, ha nem foltos, csak büdös.

tessék:

[link]

Sok sikert :)

Az első gyökér meg fogja be, gondolom ő szilveszterkor egyedül csücsült otthon morgolódva, mert senki sem szereti :DD

2011. jan. 2. 02:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Amíg nem jutsz kárpittisztítóhoz és textil illatosítóhoz, addig próbáld meg ezzel (ezek általában vannak a konyhában, de ha nálad nincsenek, kérhetsz a szomszédtól, nem drága szerek, biztos ad): Szódabikarbónával beszórod, ruhakefével elkefélgeted rajta és kiporszívózod. Ecetes szivaccsal áttörölgeted (ne vizesedjen át az ágy, csak nedves legyen) Ha túl vizes maradna, hajszárítóval megszárítod. (cigiszagot is eltünteti)
2011. jan. 2. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!