Kinek mi a véleménye a mosogatógépről?
Áldott legyen, aki kitalálta!
Nekünk nagyon bejön. Amíg mosogat, játszok a fiammal, vasalok stb. És a vízszámla is sokkal kevesebb. Megéri venni.
2010. dec. 29. 15:08
mi nagyon szeretjük, szerintem hagyd magad meggyőzni ;-)
2010. dec. 29. 15:15
Hát, mi ketten vagyunk és szerintem nincs rá szükségünk. Anyuméknál van, de igazából csak ha vendégek vannak, a tányérokat mosatja benne, mást nem is, mert ők is csak ketten vannak. Arra viszont nagyon jó, hogyha hirtelen jön valaki, csak beszórsz mindent, és nincs szemelőtt a mosatlan. :)
2010. dec. 29. 15:17
4/23 A kérdező kommentje:
Hát igen. Igazából én is ezért nem szeretném, mert mi is ketten vagyunk. Az a ritka pillanat meg mikor rokonok jönnek (max. anyumék) akkor is el tudok kézzel mosogatni. Meg elvenné a konyhaszekrényből a helyet szerintem. Igazából én már annyi rosszat hallottam róla, nem tudom mi az igazság.
5/23 anonim válasza:
A mosogatógép a kedvenc tárgyam otthon, amíg nem volt addig nekem kellett az 5 tagú családra mosogatnom. Nem is értem hogy mi oka lehet egy ilyet visszautasítani.
2010. dec. 29. 15:25
Én vagyok, akik ketten vannak. Szóval nem is tudom, ha nem hiányzik nagyon az a pénz, akkor lehet, hogy hasznát veszed majd, vagy ha esetleg bébik lesznek, de én már csak azért sem szeretném, mert van, amire nagyobb szükségünk lenne. Ez sem utolsó szempont.
2010. dec. 29. 15:28
7/23 A kérdező kommentje:
Igen. Ezt a szempontot én is figyelembe vettem. Azért a mosogatógép sem egy olcsó dolog és én is ezt mondtam páromnak hogy azt a pénzt akkor már másra kéne költeni ami fontosabb.
Igazándiból én is meg vagyok nélküle! Nem okoz gondot elmosogatni, mert én nem várom meg amikor be sem lehet menni a konyhába annyi mosatlan van. Amikor keletkezik, akkor el is mosogatom.
Az előző munkahelyemen mosogatógéppel mostuk a sütis tányérokat, fagyiskelyheket és nagyon nem voltam megelégedve vele, pedig az ipari mosogatógép volt. A friss fagyiskehelyhet volt hogy kétszer kellett visszarakni, mert nem volt képes rendesen elmosni. Mindamellett van egy ismerősöm, ő is géppel mosogat és rak a gépbe illatosítót, ezzel az a baj, hogy az összes edény és tányér átveszi azt a citromillatot és a kaja is attól bűzlik. Én felesleges pénzkidobásnak tartom.
2010. dec. 29. 15:46
Nagyon-nagyon jó találmány, imádom, 2 éve kaptam a férjemtől házassági évfordulónkra. Szerintem egy 4-5 tagú családban már nagyon jó, ha van. Egy csomó időt megspórolok vele:)
2010. dec. 29. 16:42
Van és imádom kevesebb a vízszámlám jóval!!!
2010. dec. 29. 19:56
Kapcsolódó kérdések: