Hogy szedjem ki a ragogumit?
Figyelt kérdés
a nacimba ,nem farmer nem tom mibol van ,barna :D ,beleragadt a ragogumi (beleultem ) kikapartam a naggyat belole de meg mindig vannak kis pontok azon a helyen sotet pontok , kimostam es a dorzsolestol azon a helyen kivilagosodott , es nem tudom hogy hozhatnam helyre , lecci segitsetek ,koszi2009. jan. 22. 21:17
1/3 anonim válasza:
Rágógumis cuccot be kell tenni mindig a mélyhűtőbe, fagyás után kényelmesen kiszedhető a rágó. A dörzsöléstől kikopott anyag az teljesen más kategória, azon legfeljebb ruhafestéssel segíthetsz.
2/3 anonim válasza:
szia.Én a lidl-be vettem rágókiszedő spryt.400ft volt.Nagyon hatásos!!
3/3 anonim válasza:
Seb benzinnel gyönyörűen kiszedhető a rágó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!