Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Most akkor melyik a jó?

Most akkor melyik a jó?

Figyelt kérdés
na arra lennék kíváncsi ,hogy ti milyen mosogatógép tablettát használtok és mi a tapasztalat és mi a véleményetek egyes márkákról mert most lettem mosogatógép tulajdonos és most jelenleg calgonit sót tesco öblítőt és lidl-s sima tabletta minden ok de valahogy nem jön be ez a tabletta mert foltos lesz tőle a gépem ajtaja és vadi uj a gép 2 hetes minden nap megy és most kezdem észrevenni hogy büdösödig pedig be sincs csukva mikor lejár akkor is és először kaptam hozzá 2 db calgonit tablettát és azzal nem volt büdös se evvel igen van a gépemen multitab funkció is de még nem használtam teljesen kezd elegem lenni meg maga a tablettának semmi illata sics meg olyan mint ha kőpor lenne segítsetek! előre is köszi!
2010. dec. 19. 00:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Szánj rá egy kis időt, próbálj ki többfélét. Egyébként én soha nem használtam tablettát, hanem a Calgonit folyékony mosogatószerét, azzal rendben volt minden.

Nézd meg esetleg, hogy szűrő tiszta-e, ha két hete van benne valami ételmaradék, az is lehet büdös.

2010. dec. 19. 00:38
 2/6 A kérdező kommentje:
nincs benne semmi még a szórókarok is tiszták komolyan mondom mingyárt felrobbanok!!!! a francért vettem meg ezt a lidl-s szart a gépem is 80 ezer ft volt és most meg nesze nekem elegem van!!!
2010. dec. 19. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyugi! :)

Vagy tabletta, vagy mosószer és öblítő kell bele.

Én csak tablettát használok, Somat, sima, egyszerűt, szépen mosogat, öblítőt nem.

Só utántöltést nem jelez ki? (Az a két oda-vissza nyíl.) Attól lehet foltos, ha nincs benne só.

A büdösödésre lehet kapni mosogatógép illatosítót (talán Calgon a márkája, de nem biztos), ilyen kis kerek műanyag bigyó, 2 féle színű folyadék van benne, én a citromosat használom.

A felső kosárra kell akasztani, hogy ne legyen a kar útjában, és mikor megy a gép, akkor is benne kell hagyni. Volt-nincs büdös.

2010. dec. 21. 01:40
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi!

megnéztem igen kijelzi elektronikusan a só és öblitő hiányt de állitotam az öblitőadagolón jobb lett az eredmény de a lidl-s tabi helyett somatot veszek

2010. dec. 21. 09:43
 5/6 P.Pityu ***** válasza:
A büdösödés lehet bekötési probléma is.A gép kifolyocsöve és a lefolyocső közé kell egy bűzelzáró szifon!
2010. dec. 21. 17:27
 6/6 A kérdező kommentje:
na mostmár megszünt a bödösödés géptiszítóval átmostam 70 fokossal és szép tiszta jó lett!
2010. dec. 21. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!