Miért ragad a papucsom a padlóhoz amikor járkálok?
elsőre azt mondanátok hogy a kosz miatt mert nem takarítok,
de én gyakran felmosom a padlót!! esetleg nem jól keverem össze a felmosót a vízzel?
már csináltam azt hoyg a papucs alját is lemostam meg felmostam a követ , egy darabig jó volt de másnap már megint kezdett ragadni:S
nálatok nicns ilyen?
csempés padlóról van szó
Csak a te papucsod ragad, vagy mindnekié?
Ha csak a tiéd, akkor valószínűleg a papuccsal van baj.
Pl. valami a talpára tapadt (méz, lekvár, bármi...) és nem jön le róla, de ezt a részét kizárhatjuk hiszen mondtad hogy azt is lemostad. Esetleg maga a papucs anyaga ami előidézi a tapadást. Ebben az esetben próbáld meg más anyagból készült papuccsal.
Ha mindenkinek tapad a papucsa, cipője, akkor marad a járólap. A felmosás is lehet az ok!
A tisztító szerekre rá van írva az adagolási mennyiség. Abban az esetben ha túl keveset teszel a felmosóvízbe, nem lesz elég hatékony és bár el lehet távolítani így is a szennyeződést, de sokkal több energiát (fizikai erőt) kell alkalmazni hozzá.
Ha túl sok tisztítószert használsz, akkor pedig csúszós marad a felület, ami megszáradás után bizony tapadássá módosul. Ilyenkor tiszta vízzel való feltörléssel tudod kompenzálni a sok felmosószer okozta kellemetlenséget.
de ari vagy köszönöm a válaszodat,amúgy nemcsak enkem hanem a barátomnak is tapad és ilyen kínai gumis papucsban járkálunk,:)
szerintem is a hígítással lesz a probléma köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!