A mosógép mosó-öblítőszer tartálya belülről penészes lett az öblítőtől, pedig egy drága márkásat használtam. Mi van ezekben az öblítőkben?
Természetesen takarítom, és szellőztetem a gépet, de akkor is penészfoltos lesz a mosószertartály.
Talán butaságnak hangzik, de nem lehet, hogy a forró víztől az öblítőből kicsapódik valami izé?
Az öblítőből semmi olyasmi nem jön, de a mosószertartályban, miután víz öblíti ki onnan a mosószert, víz marad, ami ugye a penész melegágya..
Mondták: vedd ki a mosószertartályt, alaposan tísztitsd ki időnként, én is azt teszem...
Azért ez mégiscsak olyan furcsa. A mosószert, ami ugye tisztításra van, azt is ki lell tisztítani a tartályból.
Az öblítő maradékos víz pedig, ami ugye illatos kéne, hogy legyen, penészes lesz.
Ti minden mosás után ki szoktátok tisztítani a tartályt?
," víz marad, ami ugye a penész melegágya."
Tévedsz a penész vízből nem él meg!Ahhoz szervesanyag is kell! Az öblítőben pedig szerveanyagok vannak dögivel és a víz nem mossa ki a maradékon elszaporodik a penész. Ha ki lehet venni az adagolót akkor forró trisós vízzel kell átmosni és hipós vízzel öblíteni.
Ennyit ér az illatos öblítő.És ez csak a jéghegy csúcsa, ezt legalább látod. Ami pedig nem látható helyen van?
Aztán ki tudja, hogy a bőrbetegségek, allergiák mitől jönnek?
Használj öblítő helyett ecetet, kipusztul a mosógépedből a penész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!