Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mire lehet még a húsdaráláson...

Mire lehet még a húsdaráláson kívül használni a Nimbusz FB 828A márkájú húsdarálót?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy ilyen csinos kis gépet. A használati útmutató nagyon hiányos, eleve fele akkora terjedelmű, mint az eredeti nyelven íródott. Van pár rosta, és műanyag alkatrész, amit nem tudom, mire lehet használni. Állítólag lehet vele metéltet is készíteni, de milyen metéltet? Spagettit?
2010. nov. 27. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha még nem használtad,akkor próbáld valamilyen jobb márkára kicserélni.

Nekem egy kenyérsütőm és egy robotgépem volt Nimbusz márkájú. Pár használat után mindekttő meghibásodott. A helyi szervízben azt mondták,hogy évek óta nem javítják ezt a márkát,mert nem érdemes. Nagyon ócska minőségűek és hamar tönkre mennek.

Lehet,hogy másnak bevált,de nekem nem.

2010. nov. 27. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!