Mivel lehet a kádat vízkőtleníteni, de nem vegyszerrel hanem valami hagyományos dologgal?
Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 14:03
1/5 anonim válasza:
Szia! 20%-os cettel. Nemrég a tévében egy takarítós műsorban a szürke kádat szódabikarbóna és citromlé segítségével fehérítették ki. Azt nem mondták, hogy vízkőre jó-e, én meg nem próbáltam.
-Macska-
2/5 anonim válasza:
Igaza van az elöttem irónak!Ecettel!Olcsóbb és szerintem hatékony!
3/5 anonim válasza:
nem offolni akarok,csak utána mit lehet kezdeni a büdös káddal? :S me én úgy nem tudnék megfürödni
4/5 anonim válasza:
zuhanyozni meg nem tudok,me csak forró víz jön normális tempóban a rózsából,kiegyenlíteni nem lehet,me olyan erővel jön a rózsából a víz,hogy tavat csinálnék a fürdőszobából
5/5 anonim válasza:
Szia, én szódabikarbonát használok erre. Beszórom és ecettel leöntöm ( vagy bespriccelem egy szóróflakonnal) aztán várok addig, míg pezseg és utána szivaccsal áttörlöm.
De van egy termék, amit ismerek és használtam is. Nem kifejezetten vegyszer ( természetes alapú ) FROSCH ecetes fürdőszobai tisztító, szuper. DM ben vettem.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!