Van Budapesten mosoda?
Van, a 7. kerületben a körúttól kifelé valamelyik kis utcában már láttam.
Más kérdés, hogy szerintem jobban jársz, ha beújítasz egy használt gépet (mi most vettünk 10 ezerért egyet, ami tökéletesen mos, csak nem túl szép), mert 5-6 mosásból kijön az ára.
Előző válaszolónak nehogy elhidd, hogy nincs!
A Móricz Zsigmond körtér közelében biztos, hogy van!
Pontosabban a Lágymányosi utcában található, ami a Bartók Béla útról nyílik.
jobban kijössz, ha vmelyik isminél mosol mondjuk alkalmanként 300ft-ért.
vagy ha van koleszos haverod, akkor oda is tudod vinni.
Első vagyok, én a vaterán vettem. De mint írtam, használtat.
De nem keverőtárcsásat, isten őrizz, olyat soha :D
Hanem a sima régi hajdut, ami már automata és a szüleim 25 éve olyannal mosnak és tudom, hogy jó. Nem tudom, honnan veszik az emberek, hogy képes vagyok keverőtárcsásat venni, már nem az első, hogy ezt hiszik :D
Ezek pl. ilyen fajták, nekem is most ilyenem van, tök jól mosnak, kb ugyanazok a programok vannak rajtuk, mint az újabb gépeken, 1-2 kényelmi funkció nincs. De azokat általában meg tudod oldani, ha belegondolsz, pl. öblítőstop nincs, de ha kihúzod egy időre a konnektorból, akkor ugyanúgy megáll benne.
Vagy ami még eszembe jutott, hogy esetleg ilyen mini mosógépet is beszerezhetsz. Nézz utána, hol olcsó, tuti találsz 10e alatt is. Itt van néhány link, hogy lásd, miről van szó:
Szerintem valamelyik fajtára érdemes beruházni, mivel 1-2 hónap alatt behozza az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!