Van Budapesten olyan mosoda, mint a Jóbarátokban?
00:10
Nem az igénytelenség miatt van nyilvános mosoda. Én Kanadában élek, itt is nagy hagyománya van. Egyszerűen az az oka, hogy nem mindenkinek van saját lakása. És itt nincsenek olyan apró mosógépek, ami elfér bárhol.
Egy mosógép 120*120 centis. Kb mintha 4 db európai lenne.
És a szárító pedig külön van. Mert ezek nem centrifugálnak ám úgy. Nomeg a mosodaiba be lehet rakni az ágybeműt ágyastól akkora nagy, és nem kell szórakozni vele hogy egy takaró már csak beletaposva vagy úgy se fér el a mosógépbe.
A másik dolog, hogy a 110V-os hálózat miatt a villamos berendezések egy kissé nagyobbak mint a 230V-osak.
Nem mindenkinek van arra lehetősége, hogy külön helyiséget biztosítson ezeknek az eszközöknek, nem azért mert nem tudná megvenni.
A mosoda karbantartási költségei sem a kuncsaftokat terheli közvetlenül. Ez egy állami támogatott dolog.
Igaz a víztakarékos berendezéseket amúgy is támogatják, csak az ipariakat jobban.
kösz, bár nem a véleményeteket kérdeztem az önkiszolgáló mosodáról, mint olyan.:D minek kell ideírni, ha nem a kérdésre válaszolsz? ez olyan, mintha megkérdezem, hogy mikor indul busz vácra, te meg beírod, hogy a volán egy szar.:D
albérletbe költöztem, speciel nincs 60 ezrem egy mosógépre.
Persze hogy van a VII. Dohány utca 37-ben
www.budapestmosoda.hu
www.laundrybudapest.hu
Annyival jobb mint az ámerikai hogy egy internet kávézó hátsó részében van és amíg kimos a gép addig netezhetsz óccsóér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!