Belefolyt a sütőbe az olaj, hivjak szerelőt?
Figyelt kérdés
Tegnap este figyelmetlenségem miatt a tepsi leborult a rácsrol a sutobe, es elég sok olajos viz folyt bele. Valakivel történt mar ilyen? Hivjak szerelőt vagy egy alapos takarítással nem lesz utána gond?jan. 1. 13:28
1/3 anonim válasza:
Igen alapos takaritassal megoldhato ,de utana azert fog fustolni mig lenem eg azon ne lepodj meg sajnos ..en is jartam mar igy ..szelloztetes kerdese
2/3 anonim válasza:
Ezzel sok gondod lesz még de ha szerencséd van akkor csak sokat fog füstölni.
Amire vigyázz, hogy lehetőleg ne használj durva zsíroldót. nekem a sütő alján levő aprócska lukon befolyt takarításkor az ilyen zsíroldós tisztítószer és pont az alatta levő fűtőszálra ment rá és szépen el is marta azt. Utána állandóan rövidre zárt és levágta a biztosítékot amint a fűtőszál elkezdett melegedni. A szerelőt kellett kihívni és neki ki kellett ott azt a részt cserélni. Azóta nincs gond a sütővel de ha még egyszer olaj folyik bele akkor én inkább füstölök hetekig, a zsíroldót hanyagolom.
3/3 anonim válasza:
Szerelő nem fogja kitakarítani.
Nem lesz semmi baja.
Hideg zsíroldó és bő víz kihozza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!