Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Memória habos fedőmatracra...

Memória habos fedőmatracra rápisilt a macska, hogyan tudnám kitisztítani?

Figyelt kérdés
dec. 29. 23:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Qka.
dec. 30. 00:02
 2/11 anonim válasza:
72%
Nekem a kutyusom pisilt rá. Én kimostam a huzatot a matracot pedig Vanish Expert gold-dal tisztítottam, folt nélkül kijött. Igaz én azonnal tetten értem.
dec. 30. 00:38
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Sajnos normálisan a beivódott vizeletet nem lehet kitisztítani, kuka… meg ki az, aki belefeküdne mégis a bepállott állati vizeletbe?
dec. 30. 03:06
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

Egy macska rosszabb főleg ha kandúr.

Ki kellene mosni ha levehető.

Ha nem bő vízzel tisztító szer.

dec. 30. 08:31
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

A fedőmatrac nem vastag és általában levehető, mosható huzata van. Azt normál módon mosd ki a matracot - habot - pedig ott ahol rápisilt, ott a kádban mosd át rendesen mosószeres, meleg vízzel. Nem kell az egészet beletenned a vízbe, de körben elég szélesen mosd át a szivacsot! Aztán többször öblítsd ki meg nyomd ki belőle a vizet! Jól szellőző helyen kell szárítani, nekitámaszthatod a radiátornak akár. A memóriahabot jól össze lehet nyomni, a levegőt és így most a vizet is jól ki tudod belőle nyomni.

Persze viheted tisztítóba is, az tuti megoldás, de gondolom a költségét szeretnéd elkerülni. Csak az a fontos, hogy hagyd több napig száradni, ne elégedj meg azzal, hogy úgy érzed már száraz. A belsejében is teljesen ki kell száradjon mielőtt újra használod.

dec. 30. 10:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A huzatát már kimostam, a pisis részt még frissen átöblítettem és kint volt a teraszon több napig. Itt olvastam többektől hogy a memória párnát nem szabad mosni, így nem mertem áztatni jobban. Most kárpittisztítóval fújtam be,de előtte sem volt már szaga.
dec. 30. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
14%
5/7-nek: Macskák tömegével élünk együtt, de nem fekszem a piszkába. Még egymás piszkában sem fetrengenek. Beteges elképzeléseid vannak.
jan. 2. 20:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Google és a többi kereső a barátunk ;)

[link]

A huzatot pedig ki lehet mosni a kezelési utasítása szerint.

jan. 3. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Hiába lett töröltetve a válaszom, akkor sem értem miért címezte nekem a megjegyzését a 7-es, semmi olyat nem írtam amihez kapcsolódna.
jan. 3. 15:04
 10/11 anonim ***** válasza:
dobd ki a macskát
jan. 3. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!