Segítség kellene . Pls?
Figyelt kérdés
Mindenki összevissza beszél teljesen elegem van! melyik az a mosogatógépmárka ami valóban jó de nem méregdrága itt kiíváncsi lennék arra hogy milyen a::: Zanussi,Whirlpool,Indesit,candy,esetleg Ariston2010. nov. 6. 22:32
1/9 anonim válasza:
Nekem elől töltős Gorenje van, soha semmi baja nem volt, már 13 éves is elmúlt. Illetve egyszer egy pénzérme eldugította, amikor felhívtam a szerelőt és mondtam a gyártmányt, annyit mondott, hogy akkor abban biztos nem ment szét a szivattyú, mert azok nagyon jók.
És nekem tényleg bejött.
2/9 A kérdező kommentje:
nem mosógép mosogatógép, de azért köszi:)
2010. nov. 6. 22:44
3/9 anonim válasza:
a wörpúl állítólag foshalmaz. mind mosóban, mind mosogatóban.
Aristonról eddig jókat hallottam. talán még Zanussi.
4/9 anonim válasza:
Nekem AEG van. Meg vagyok vele elégedve.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat! a Zanussira kíváncsi vagyok akinek van vagy az ismerősének kérem írja le a tapasztalatokat előre is köszi!
2010. nov. 7. 11:27
6/9 anonim válasza:
Nekünk annyit mondtak, hogy Whirlpool-t ne vegyünk, mert nagyon szervízigényesek.
Nekünk Bosch van :)
7/9 anonim válasza:
nekünk Candy van, elfogadható volt az ára, és nagyon szeretem
8/9 anonim válasza:
Zanussink van két és fél éve, minden nap telepakolom, heti egyszer megnézem a szűrőt, még nem volt gond vele.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen na annak örülök úgy néz ki zanussi lesz de várok még tapasztalatokat!!!
2010. nov. 11. 14:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!