Bűzzár újbóli müködése lehetséges?
Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon nehezen ment le a kádból a víz, a padlóösszefolyónál visszajött.
Az összefolyó olyan felépítésű, ha belenézek, mintha a felénél keresztbe menne egy cső, és annak a tetején van egy tisztitónyilás dugóval.
Az alatt van a nyilás és ott benyulva éreztem mintha le lenne válva, a festék vagy a bevonat a szifonról.
Ami utolag rákeresve azthiszem egy öntvény. Fém.
Namármost azt a bevonatot leszedegetve, úgy ahogy hozzáfértem, már nagyon jól lemegy a víz.
De most meg nem marad víz hogy bűzzárként funkcionaljon.
Valamiért elcsordogal.
Lassacskán.
És ezert szag van a házba.
Ontottem utánna vizzel, de sajnos az sem segit.
Mi romolhatott el?
Túl nagy vákuum lett mikor hossszu idő után újra lefolyt a víz?
tegnap 21:08
1/1 anonim válasza:
Ha alapból eddig nem szívta ki a vákuum, akkir talán most sem. Az inkább egyből leszívja, nem kicsinyenként. Inkább elrohadt és kilyukadt a fém szifon, és elszivárog a víz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!