Nagyon koszos ablakot hogy kell letakarítani?
Figyelt kérdés
Hiába mosom le az ablakot, látszólag tiszta, de ha bepárásodik nyitásnál, akkor tele van "pacákkal". Mik ezek egyáltalán, baktériumok?? Általános tisztítóval, szappannal, ecettel próbáltam idáig, még igazán zúzós szerekkel nem estem neki, de nem is tudom, melyikkel kellene. Volt egy pár év, amikor egyáltalán nem volt tisztítva, akkor rakódtak le ezek az izék.tegnap 23:55
1/4 anonim válasza:
Az csak pára folt, semmi más. Az olyan lesz.
Mondjuk a mosogatószer leszed minden zsíros, koszos foltot, mint a tányérokról is. Aztán papírral és ablaktisztítóval (kinek mi vált be).
2/4 anonim válasza:
Szerezz be egy magasnyomású gőzborotvát. Az a tuti.
3/4 anonim válasza:
Ez leszed mindent ami rákerülhetett, ez után jöhet az ablakpucoló.
Bútorszerelvény boltokba kapsz biztosan.
4/4 anonim válasza:
Ecetes vízzel és újsággal tökéletes hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!