Szappanos házi mosószer árthat a gépnek vagy a ruháknak?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam egy házi mosószer receptet, reszelt szappant, szódabikarbónát és mosószódát kell feloldani vízben, és ezzel lehet mosni, mint a mosógéllel. Egyelőre túl szép, hogy igaz legyen. Nagyon jól tisztít, egy ruhám se maradt büdös, a mosógép dobja is ragyog. És közben nem fulladok bele a mosószerszagba mosás meg teregetés közben. Öblítőnek citromsavas vizet használok.dec. 8. 14:13
1/5 anonim válasza:
A ruhának semmiképpen. Édesanyám vagy 20 éve ezzel mos.
Alapból a gépnél csak lerakódást okozhat, mint minden más is. (Ha lehet langyos vízzel higítva tedd bele.) Főleg ha túl van adagolva. Így is úgy is érdemes egyegy magas hőfokos trisós mosás időszakonként.
2/5 anonim válasza:
Kézi mosáshoz, vagy forgótárcsás Hajdúhoz még jók voltak ezek a szerek. De a mai szövet/anyagtípusoknak, illetve a modern víztakarékos gépeknek hosszútávon csak ártasz vele (szerintem).
4/5 anonim válasza:
Szerintem, ha rakódik is le valami a mosószeredből, azt a citromsavas öblító rögtön le is viszi.
Én is kipróbálom, van egy csomó apró szappanmaradékom, amit sajnáltam kidobni.
5/5 anonim válasza:
4# azt inkább ne. A mosószappan kicsit más, ezekbe az van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!