2féle öblítőt összeönthetem helytakarékosság miatt?
Figyelt kérdés
2 palack van ürülőben, egy Cocco és egy Silan, mindkettő sárga.dec. 7. 18:19
1/6 anonim válasza:
Nem a szinük a lényeg, hanem az illat meg a pontos összetevök. Adott esetben kicsapódhat belöle valami, meg az összekeveredett illatból nagyon könnyen szag lesz.
2/6 anonim válasza:
Jobban jársz, ha előbb elhasználod az egyiket.
3/6 anonim válasza:
Hát hallod én se a schönbrunni kastélyban lakok, de egy flakon öblítőnek azért jut hely. Ne öntsd össze, bár jó esély van rá, hogy az égvilágon semmi baja nem lenne.
4/6 anonim válasza:
Az hogy mindkettő sárga az nem számít. Az illatuk fog keveredni és nem biztos, hogy jó lesz ami kijön belőle. De amúgy semmi más bajuk nem lesz. Volt már velem is hogy a mosás bepakolásakor az egyik öblítőből már csak kevés volt, azt beletettem és ki kellett pótolni a mennyiséget egy másikkal, nem volt vele gond.
Abba gondolj bele, hogy az öblítőt az illata miatt választottad! Pont mint a dezodorodat. Ha összekevered akkor más lesz az illata. Dezodort sem fújsz magadra kétfélét egyszerre emiatt.
5/6 anonim válasza:
Én már volt h összeöntöttem, jó illatúak voltak a ruhák.
6/6 A kérdező kommentje:
Egyelore nem ontom ossze
dec. 16. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!