Szerintetek megéri külön színes és külön fehér ruhákhoz való mosószert venni?
Mióta magamra mosok mindig is külön vettem, de valahogy azt veszem észre, hogy a color változta mellett is fakulnak a ruhák. Zoknik, pólók, melegítők. 2 hónapja vettem edzős cuccokat, zoknikat, a múlt héten pedig megint pár darabot, darabra ugyanazokat. Ahogy egymás mellé teszem őket, látszik, hogy a 2 hónaposaknak már szinte semmi színük, fakó az összes az újhoz képest.
40 fokon mosom a színeseket, egy órás programon.
A fehérekhez nyugodtan használhatod a színesekhez valót vagy általános mosószert, de a színesekhez ne használj folyamatosan fehérekhez valót!
Nem kell külön mosószer, csak akkor ne ilyen speciális legyen hanem valami általános változat!
pl. én Perwollt szoktam venni. Ha csak egyféle mosószert vennék mindenhez akkor nem a piros Color, nem a fekete Black és nem a fehér White változatokat venném, hanem az arany színű Renew repair változatot vagy a zöldes Sport fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!