Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik mosógél vált be a...

Melyik mosógél vált be a legjobban?

Figyelt kérdés

nov. 7. 12:58
A kérdező szavazást indított:
Ariel
Persil
Tomi
Más márka
8 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Nekem minden mosógél bevált ... mindegyiktől tiszta lett a ruha.
nov. 7. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Színeshez: Ariel, persil, fehérhez: weisser reise.

Sosem használtam mást, mert ismerősök által sajátmárkás, tomi, stb mosógéllel mosott ruháit látva, a fehérek szürkültek, a színesek fakultak, inkább nem kockáztattam :)

nov. 7. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Formil és perwoll
nov. 7. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Én akármelyiket próbáltam eddig, mindegyikkel büdös lett a ruha egy-két hét állás után. Tisztítani mindegyik tisztított. Szerintem teljesen mindegy.
nov. 7. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Perwoll. Szépek tőle a ruhák és jó illata van.
nov. 7. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Ebből mind jó. Nekem a multis noname egyik se jött be. A fekete bugyikon, melltartókon látszik leginkább, hogy eszméletlenül fakultak, amíg azt használtam, már néhány mosás után is, sajnos.

Ami viszont nagyon jó ezeken kívül, az a Sunil (Müllerben veszem).

nov. 9. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mindig a saját márkás kínálatból választok, és soha nem volt velük bajom. Viszont a színesekhez csak színesre valót, a feketékhez, sötétekhez csak azokra valót, fehérekre szintén csak azokra valót veszek, de azon belül a márka mindegy. Néha meg szoktam engedni magamnak a nagy flakonos Perwolt a Black-ot, de csak az illata miatt, mert minőségben semmi de semmi különbséget nem érzek közte, és az olcsóbb black mosószerek között. Semmivel hosszabban nem tartja a ruhák sötét színét, mint egy olcsóbb kategóriás, hosszú évek tapasztalata.
nov. 9. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!