Hogyan hozzam helyre ha öblítös mosószerrel mostam törülközőket?
Figyelt kérdés
Csak nemrég tudtam meg, hogy öblítővel nem lehet mosni törülközőt, mert a törcsik elvesztik a nedvszivó kepessegünket, ráadásul mikor kiveszela gépből ragacsos mintha ráragadt volna a vegyi anyag.
Ezt valóban orvosolni lehet csak ecetes újramosással vagy sima újra mosással mosószer nélkül vagy a törülközöknek onnatól annyi?
okt. 25. 09:59
1/10 anonim válasza:
Amióta mosok, mindig öblítőt is teszek a törölközők mellé.Semmi bajuk az ég világon.
2/10 anonim válasza:
Egyik se. Korrigálni nem tudod. A torolkozon meg kb 100 oblitos mosas utan lehet max erezni hogy kisebb a nedvszivas
5/10 anonim válasza:
Normàl mennyisègű öblítőtől nem lehetnek ragacsosak! Ès jók maradnak.
Igaz, az öblítő a felüketen kèpez bevonatot, ezèrt nem ajánlják. De ennyire durván nem veszti el a nedvszívók3pessègèt!
Mosd ki rendesen megint, ott sok lett az öblítő
7/10 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz a törcsinek.
Évek óta használok hozzájuk öblítőt.
8/10 Törpilla57 válasza:
Igazuk van az előttem íróknak. Talán túl sokat tettél az öblítőből. Egyébként úgy tudom (én még nem vettem) van olyan mosószer, amit "2 az 1-ben" hirdetnek, hogy öblítős illata van.
9/10 anonim válasza:
Mosd ki trisós, legalább 60 fokos vízzel, utána ecettel öblítsd (almaecetnek nem marad szaga).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!