Lehet őszi nagytakarítást végezni?
Mivel törvényi szabályozás nincs a nagytakarításra ezért bármikor csinálhatod, ha nem zavarod a szomszédaidat.
Komolyan mondom, ez a kérdés a mai napi hülye kérdés nyertese.
4-es: én SOHA nem csinálok tavaszi-öszoi nagytakarítást, mert semmi szükség rá, egész évben folyamatosan tartom rendben a lakásomat.
Ahol külön nagytakarítás kell, az NEM jobb hely!
életemben nem nagytakarítottam :D
Én szinten tartok, folyamat csinálom amit kell.
NEm értem félre a nagytakarítást, csak nem akciószerüen csinálom. Arról sehol nem volt szó, hogy hetenet ablakot mosni (az évi két nagytakarítás sem ezt tartalmazná), de ha látom, valamelyik helyiségben nem elég tiszta az ablak, akkor a mindennapos takarítás mellett azt az egy-két ablakot is lemosom. Ha a függöny tisztasága zavar, leszedem és kimosom - nem az egész házban egyszerre, hanem idönként egy-egy helyen.
Szóval nálam nincs tavaszi/öszi nagytakarítás, de szükség sincs rá, mert apránként veszek mindent sorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!