Mikor van az hogy igazán szerettek nagytakaritást végezni? Mikor örömmel várjátok hogy mikor kezdhetek már bele-
Figyelt kérdés
Na azért ritka de nálam volt ilyen:)2009. szept. 30. 16:13
1/5 anonim válasza:
Nálam is elég ritka:D.. de akad ilyen amikor egyedül vagyok és valami hasznosat akarok csinálni, hogy anya meglepődjön vagy akármi:D..és akkor örömmel csinálom mert van eredménye:D
2/5 anonim válasza:
Pont ma csinàltam nagytakaritàst.Mostam a ruhàkat,és olyan jo illat àradt belölük,gondoltam,az egész lakàs hadd illatozzon.Felporszivoztam,vasaltam,mosogattam,föztem,padlot felmostam,egész np az ablakok nyitva vannak,mellette egy illatgyertya ég.Most meg olyan kényelemben logatom a làbam:)
3/5 anonim válasza:
Olyan nincs...
Utána persze nagyon jó érzés,de ahhoz meg is kell csinálni...kár,hogy nincs bejárónőm :(
4/5 anonim válasza:
Én sűrűn, nagyon sűrűn takarítok, mivel a munkám is az , bejárónő vagyok, és mikor hazajövök a munkából, még bennem van a takaríthatnék, így van hogy heti 4* is körbenyalom a házat.Persze ez függ attól is hogy a lányom mennyire engedi.
5/5 anonim válasza:
Amikor 100 ágra süt a nap, világos van, egyedül vagyok otthon, s nem kell mennem sehova.
Szinte megsokszorozódik az erőm.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!