Leütöttem egy márványos poloskát és sajnos az egész függönyömön szétkenődött és most az egész szobában terjeng a bűz. Mit lehet ezzel kezdeni? Ha a függönyt áttörlöm szódabikarbónával az segíthet?
Figyelt kérdés
okt. 5. 13:43
2/9 A kérdező kommentje:
Amint kinyitottam az ablakot bejött 2 másik :( Mivel lehetne ezt rendesen kimosni?
okt. 5. 14:01
4/9 anonim válasza:
Október van, mindannyiunknál minden nap bepróbálkozik egy rakás poloska. Ügyesen kell szellőztetni, esetleg már feltalálták a szúnyoghálót is. Kimosni sima mosószerrel mint minden mást.
5/9 anonim válasza:
Hol éltek, ahol ennyi poloska van? Én egy darabbal nem találkoztam egy hónapja, de nyáron is alig volt. (Az elmúlt évekkel ellentétben, amikor voltak rendesen, de akkor is csak addig, amíg este is meleg volt.)
6/9 anonim válasza:
tegnap 23:57 Szolnok megye. Sokkal több van mint eddig bármikor. Sokszorosa.
7/9 anonim válasza:
6# Akkor lehet, hogy vándoroltak egyet, mert én Budapesten csodálkoztam is, hogy most nyáron néha akadt 1-2, de ennyi, az elmúlt 2-3 évben nem tudtam nyugodtan ücsörögni az erkélyen mert öt percenként elzúgott egy a fejem mellett. Idén semmi extra.
8/9 anonim válasza:
Egy-két óra után magától elmúlik a szag. Szerves anyag, elbomlik. De ha a belét is szétkented a függönyön, akkor inkább én is kimosnám az egészet.
9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy azt a részt kimostam a csapban szappannal és egész jó lett. Vissza is tettem nedvesen
okt. 10. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!