Akik sokat dolgoznak, hogy takarítanak? Valami jó tipp vagy beosztás?
Azért az 50 perces sorozat nézése közben is lehet ám tenni-venni otthon! Pl. vasalhatsz közben, vagy törölgethetsz is.
Én is 22 éves vagyok, (fiú!) és úgy csinálom, ahogy már írták előttem: amikor meglátok valamit h megkéne csinálni, akkor azt megcsinálom. Egy mosogatás, vagy mosás az mindig belefér a napomba, pedig tanulok és dolgozok is! A felmosás, törölgetés, porszívózás is így megy.
Nálunk van sima takarítás, ami a porszívózást, törölgetést, felmosást takarja. Ezt egyedül megcsinálom kicsit kevesebb, mint egy nap alatt. A nagytakarítás (ablakmosás, függönymosás, ágyhúzás, + a sima takarítás együtt) az is megvan egy nap alatt, de azt szüleimmel csináljuk, ez nagy segítség.
Egy jó tipp, hogy ügyelj a rendre! Mindent mindig rakj a helyére, és akkor a takarítást nem a rendrakással kell kezdened.
Egy megoldási lehetőség: Lejjebb adsz az igényekből és inkább havonta csinálsz egy nagytakarítást. Erre biztos lesz időd és tisztasás is lesz.
En nem is ertem mit takaritotok annyit.. kb aludni jartok haza, ki csinal rendetlenseget? Ha vigyaztok a tisztasagra akkor boven eleg heti 1, de inkabb 2 hetente
A masik meg a kommentelo irja, 2 naponta porszivozza a szonyeget... mi a pek fsszsat csinaltok azon a szonyegen!?
Fott kaja van,mindig ugyanaz,igy tudom mennyi a fozesi ideje es reggeli kozbe odateszem. Tobb napra fozok. Hidegen eszem nincs plusz mosogatas.
Zoldseges edenyt vizzel oblitem ki. A husost ujsaggal kitorkom a zsirt es elmosom soval vizzel. Mindent mindig ugyananabban fozok.
Tanyert vizzel oblitem azonnal.
Pucolos zoldseget nem veszek.
Takaritas: wc kad mosogato mosas. Hangulat szerinti gyakorisaggal.
Nem akarom bortonben erezni magam. Ki kell egyezni a gyakorisagrol a paroddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!