Legjobb duguláselhárító szer? (SOS)
A mosogatónál nehezen vagy nem is megy le a víz. Próbáltuk már a szódabikarbóna+ecetet, de nem segített sokat. A szifont is szétszedtük, ahogy tudtuk, és kitisztottotuk, viszont még mindig nehezen megy le a víz.
Viszont nem gonduljuk, hogy a rendszerben lenne a hiba, mivel a mosogatógép is erre a csőre van kötve, és az minden gond nélkül müködik.
Esetleg valamilyen nagyon bevált szert tudtok javasolni?
Granulátumos
Túlfolyó nincs eldugulva? Ott kap levegőt, nèlküle lassan megy le.
Ezek a szerek nem érnek sokat vagy semmit.
Más megoldást keress.
#1: Azt is kitisztitottuk szétszerelrűk és nincs eldugulva. Azt is próbáltuk, 2 fajtát is, de semmi.
#2: Szerintem pont azért írtam ki ezt a kérdést, hogy valaki javasoljon valami megoldást/szert... És a válaszodra nem sokkal mentem szerintem.
Ami biztos van otthon:
Nagy mennyiségű forró víz és mosogatoszer.
És ami a legjobb: pumpa.
Nekem mèg nem volt olyan, amit 1-2 zacskó piros csomagolásos tuboflo meg egy kisebb fazèk forrásban lèvő vìz ne oldott volna meg.
Csak amikor beleöntöd a vizet ne hajolj fölè mert nèha egèsz magasra visszacsap a dzsuvás forró vìz amikor vègigmarja az egèszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!