A konyhában a csempéről ki mivel szedi le az oda fröcsent zsirt? Mi a leghatékonyabb szer erre?
Figyelt kérdés
febr. 7. 20:03
1/9 anonim válasza:
Letorlom azonnal.
Vagy ledorzsizem.
Ha nagyon régi akkor welldone zsiroldo.
Ha csak pár napos pl akkor cillitbang és dorzsi.
2/9 A kérdező kommentje:
A welldone zsiroldó a csempét nem károsítja?
febr. 7. 20:08
4/9 anonim válasza:
Cif vagy egyéb sajátmárkás konyhai tisztítószer plusz vizes szivacs.
5/9 anonim válasza:
A Welldone hideg zsiroldó tényleg jó! Rá kell sprickolni, várni 2-3 percet, és utána le lehet sikálni. Még azt is leszedi ami évek óta rászáradt. Nem károsítja a csempét. Gumikesztyűt húzz azért, mert leviszi az újlenyomatodat is...
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Igen használtam egyszer gumikesztyű nélkül welldont, csak a gáztűzhelyre használtam, másnap alig bírtam fogni annyira fájt az ujjamhegye :)
febr. 7. 20:47
7/9 anonim válasza:
Papírtörlővel leszedem a nagyját, aztán alkoholos ablaktisztítóval a többit.
Az alkohol kiváló zsíroldó.
8/9 anonim válasza:
Ha már régi és "rákövült", akkor Wd40-nel átkenem, és hagyon minimum fél órát. Utána hideg zsíroldó már lehozza. (Előtte is, csak akkor erősen kell dörgölni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!