Mivel lehet semlegesíteni az olajszagot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nyári hónapoknak nyitva van az ablakom folyamatosan, de télen nyilván ez nem kivitelezhető.
Lakótársam, ha akkor főz mikor én nem vagyok otthon, beszorul a kaja szag az én szobámba, de legfőképp az olajszag ami zavar.
Van valami praktika a szellőztetésen kívül, ami akkor is használható amikor én nem vagyok itthon?
szept. 12. 07:30
2/5 anonim válasza:
Ha csukott ajtónál is érzed (beszűrődik), akkor szigeteld le az ajtót körbe-körbe.
3/5 anonim válasza:
Amikor befejezi a fozest szelloztesse at az egesz lakast
4/5 Hintalow válasza:
A benzinszag elnyomja tapasztalataim szerint.
5/5 anonim válasza:
Nehogy benzinnel akard megszüntetni!!!
A benzingőz ugyan elnyomhatja az olaj szagát, de elég egy szikra (begyújtod a gázégőt, cigarettára gyújtasz, valaki becsenget hozzátok...) és robban a ház!!!
Nem beszélve arról, hogy milyen "jó" lehet belélegezni az olajszagos, benzingőzös levegőt...
Gondolom, a válaszoló is csak viccelni akart, de ez helytelen vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!