Egy nadrágot hány napig hordtok? Hány használat után mossátok?
Figyelt kérdés
aug. 28. 18:46
11/18 anonim válasza:
Nyáron egy nap egy nadrág ez általában rövid.
Télen farmer és napi pár órát van rajtam így 5-6 nap
12/18 anonim válasza:
Pár órát?! Hogyhogy? Napközben többször átöltözöl? Rajtam az a farmer van este is, amit reggel felvettem. 2 nap után már néha érzem, hogy van szaga, meg kicsit ki is nyúlik. Nem olyan érzés hordni, mit frissen mosva. Így én tovább semmiképp nem hordom. A 2 nap is határeset.
13/18 anonim válasza:
Munkásnadrágot 1 héten át
Utcai nadrágot 2-3alkalom után.
Ünneplőt meg kb 10évben egyszer :D
14/18 anonim válasza:
Halkan merem megkérdezni: miért van szinte minden válasz lepontozva? Miért fáj egyeseknek, hogy ki hány napig hordja a ruháit? És ha személy szerint annyi napig hordja, az milyen szempontból nem hasznos válasz a kérdésre?
15/18 anonim válasza:
14, a társadalom szempontjából is hasznos lenne, ha 40 fokban nem többnapos rohadt cucc lenne az embereken...
16/18 anonim válasza:
Kedves 15-ös!
Én azt válaszoltam, hogy 1, ritkán legfeljebb 2 napig hordom és ugyanúgy lepontoztál/tak. Akkor hogy is van ez?!
17/18 anonim válasza:
15 az én munkásnadrágomat meg 15másik férfi szagolja maximum, akik között garantálom neked, hogy én vagyok a legigényesebb...
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem értem én sem miért kell más véleményét lepontozni. A napi néhány órás utcai viselet hordás akkor is szóba jön, ha munkához át kell öltözni.
szept. 1. 10:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!