Egy nadrágot hány napig hordtok? Hány használat után mossátok?
Kérlek írd meg a nemedet is.
Családi vita eldöntéséhez kell az infó. Másképpen gondolom mint a fiúk.
Száraz és relatív hűvös időjárás esetén nagyjából 3-4 nap. Nyáron nagyon max 3, de inkább csak 2 nap, mert szinte kizárt, hogy ne izzadjon bele a valagam ennyi idő alatt annyira, hogy már csereérett legyen.
Nyilván, ha koszos lett, vagy annyira beleizzadtam stb, akkor akár 1 alkalom után már megy a mosásba.
30, Férfi
4+4 folyamatosba dolgozok, utcai ruhába. Farmert 4 naponta mosom, ha koszos lesz akkor még aznap. Pólókat naponta cserélem, pulóvert szintén 4 naponta.
37F
Így nyáron? Minden ruhadarab 1 használat után megy a mosásba. Csak az igénytelen ember vesz fel egy átizzadt ruhadarabot ismét.
N
Irodában dolgozom, de így is naponta cserélek ruházatot, nemcsak alsóneműt, hanem felsőruházatot is, így nadrágot is. (Kabátot nyilván nem, de egy szezonon/évszakon belül is van tisztítva és nem 1-2 darab van)
Gusztustalan is lenne másként: emberek között járok időnként tömegközlekedéssel… hát no komment… 3-4-5 napokig felhúzni ugyanazt?
Nemcsak ilyenkor a hőségben kiábrándító (tudom, tudom, mindenki kiszellőzteti a s..ggszagot :D )
5+
Senki nem vette figyelembe, hogy:
- az adott ember milyen körülmények között dolgozik, milyen körülmények között jár dolgozni, otthon milyen körülmények várják.
- az adott ember nagy túl súllyal rendelkezik, átlagos alkat, sportos, nagyon edzett
- az adott ember mennyire izzadós, és a túlsúllyal rendelkezők esetén ez még fokozódik.
- sok ember a hirtelen fellépő munkahelyi stressztől is képes izzadni
Az én esetem, alapból nem vagyok izzadós fajta, sportos alkatom van, ezért intenzíven sportolok trx és kattle ball. Alapvetően klímás irodába vagyok, klímás autóval járok dolgozni, és itthon is klímázott a ház. Még hónaljnál sem nedvesedik a pólóm.
Tavaly 1x buszoztam 35 fokban, már a buszmegállóban levert a víz, a buszon éreztem ahogy folyik végig az izzadság a hátamon. Mire haza értem rám tapadt a farmerom is... Ilyen esetben biztosan nem venném fel másnap a farmert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!