Edzőcipőt ki lehet mosni automata mosógépben? Vagy mossam inkább kézzel továbbra is?
Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 23:36
11/18 anonim válasza:
Szia!
Tanácsos pár darab nagyon nem használatos ruha közé rakni, nekem van egy pár darab párnahuzatom, amit nem huzok fel a párnára, és ezekkel mosom, de nem beleteszem, hanem közéjük, így centizni is lehet.
Üdv. Edina
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!holnap Neki is "esek".
Mindenki válaszát hasznosnak értékeltem.:-)
2009. jan. 8. 17:49
14/18 A kérdező kommentje:
HellÓ Mi!!!
Kimostam,szuper lett!!
Mégegyszer köszi!!!
2009. jan. 11. 19:28
15/18 anonim válasza:
Én rendszeresen ott mosom, az egész családét, 40 fokon.
16/18 anonim válasza:
Lehet edzocipot mosni automata mosogépben, centrifugálni is lehet. Mosás után sámfára szoktam ráhúzni,hogy ne veszítse el a formáját es kirakom az erkélyre megszáradni. Ha surgosebb a szárítás akkor a fútotest alá rakom, de ha nem nagyon forro a futotest,akkor nyugodtan rá is lehet tenni.
17/18 anonim válasza:
Aktív tagja vagyok egy mosógép topicnak, ahol a szerelők mosógépgyilkosnak hívják a cipő centrizést. Hamar csapágyas lesz tőle a gép sajnos. De mosni szerintem is nyugodtan.
18/18 anonim válasza:
Szia!
Én is mosógépben szoktam mosni az edzőcipőket (30fok és kb. 30perces programon) és nincsen semmi bajuk.
Mostam már fűzővel és fűző nélkül is. Fűző nélkül szerencsésebb, és ajánlatos előtte kicsit megtakarítani mielőtt a gépbe teszed,sokkal szebb lesz a végeredmény. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!