Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel fertőtlenítitek a...

Mivel fertőtlenítitek a konyhai lefolyót?

Figyelt kérdés
Nincs eldugulva, de azért nyilván látszik 1-2 ételmaradék a csőben. Pl a Mister Muscle lefolyótisztító ilyenekre is jó, vagy az inkább a dugulásban segít csak? Nem akarom szétszerelni, szimplán valamit beleönteni.
júl. 9. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mosószódaval szoktam
júl. 9. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A lefolyótisztító egy erős lúg, arra való, hogy oldja a zsíros szennyeződést. Mivel erős lúg, természetesen mást is roncsol, ezzel fertőtlenít is. Ugyanígy a sósav is ami meg vízkőoldó hatása miatt használatos.

De ha fertőtleníteni akarsz akkor fertőtlenítő szert használj és ne egy nagyon durva lúgot vagy savat. Van egy rakat különböző fertőtlenítő szer, de a legegyszerűbb egy kevés hipót (domestos) használni. Én azt szoktam.

júl. 9. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Havonta 1x szoktam tenni bele lefolyótisztító granulátumot, miután azt jól leöblítettem domestos-szal is jól belocsolom.
júl. 9. 13:41
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm! :)
júl. 12. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!