Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Russell-Hobbs Light & Easy...

Russell-Hobbs Light & Easy Brights Berry vasaló, eper (26480-56) vizesen vasal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Russell-Hobbs Light & Easy Brights Berry vasalóm, eper (26480-56). Gőz nélkül nagyon gyenge lett, gőzzel viszont úgy érzem mintha vizes lenne a ruha vasalás után. Ez normális?? Másnak is ilyen?
júl. 9. 09:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a gőz az víz, ha utána nem vasalod át elégszer a ruhát, hoyg ez a víz elpárologjon, elforrjon belőle és így meg is száradjon újra, természetesen vizes marad.

A gőzzel vasalás olyan, mint amikor belocsolod a ruhát vasalás előtt. Csak nem a vasaló hőjétől forr fel meg párolog el a víz a ruha anyagában, segítve a gyűrődések eltávolítását, a vasalást, hanem már eleve felforralod a vasalóban a vizet és így juttatod ki közvetlenül a vasalóból a gőzt a ruha anyagába. de mindkettőtől vizes lesz és mindkettőt utána addig kell szárazon vasalni amíg teljesen meg nem szárad a ruha újra.

Menj végig egyszer az adott részen gőzzel, majd gőz nélkül vasald át és akkor száraz lesz. Ha csak gőzzel együtt vasalod akkor a víz ott lesz benne, hiszen nem szárítottad ki belőle csak belevitted. Alternatíva, hogy kivasalod gőzzel és vállfára teszed majd hagyod levegőn száradni mielőtt összehajtogatod vagy beakasztod a szekrénybe. A párom ingeit mindig úgy vasalom, hogy utána még nedves érzésűek, hagyom lógni őket utána a vasalódeszka szélén és csak később mennek a szekrénybe.

júl. 9. 13:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tegnap vasaltam újra gőzzel, míg összehajtottam kihűlt és már nem volt olyan vizes érzése. Sőt pluszba bespriccoltam a csipesz nyomát, és az is szépen megszáradt.
júl. 10. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!