Kinek lesz 2025-ben a legnagyobb esélyes reálisan Hamilton helyét átvenni a Mercedesnél Russell mellett?
Igen, tudom hogy volt már ma olyan kérdés hogy kit látnánk szívesen Hamilton helyén.
Engem most nem ez érdekel, hanem hogy REÁLISAN nézve ki az akinek legtöbb esélye lehet így a helyére lépnie. Alonso? Sainz? Albon? Mick? Valaki más
Hogy állnak a kontraktusok illetve ki az aki passzolna is a képbe?
Na ez egy nagyon jó kérdés!
Szerintem abszolút Georg idei teljesítményétől függ. A helycserére látnám a legnagyobb esélyt.
Szerintem sok múlik azon, a következő évben mit nyújt Russell, illetve mennyire lesz jó csapat a Mercedes. Ha győzelemre is esélyes az autó, Russell pedig folytatja a beszürkült formáját, akkor minél jobb versenyző kell Hamilton helyére, ez esetben valószínűleg valamelyik meg tudnák kaparintani valamelyik McLarenes pilótát. Ha középszerű az autó, vagy Russell képes magát vezéregyéniséggé kinőni, akkor egy közepesen erős versenyző, vagy egy kockázatos fiatal is megteszi.
Akárhogy is, akár Albont is kipróbálhatnák, neki mindenképp előrelépés lenne a Williamshez képest.
biztos h nem fog a 2024-es szezon vége előtt dönteni erről a merga, több okból sem.
mindamellett szerintem Albon illene a képbe
Amúgy Ocon is rajta van a listán én úgy gondolom. Merci programban volt jó pár évig. Totoval nagyon jó a kapcsolata.
De ami a legnagyobb előnye, hogy a fizikai adottságai nagyon hasonlóak Russelléhez. Könyebb lenne autót építeni. Ez akkor különösen jól jön, mikor új formula jön!
Én is azt gondolom, hogy ez a kérdés, csak a 2024-es szezon végén fog eldőlni.
Mindenesetre a Merci nincs túl jó helyzetbe, mert Russell egyelőre nagyon vékony vezérpilótának. Nekik egy olyan 30+os, rutinos versenyzőre lenne szükségük, akire akár hosszútávon is tudnak építeni. Pl. ilyen szempontból tökéletes lenne nekik egy Vettel, vagy egy JÓ!! formában lévő Ricciardo vagy Perez...
Alonso nagy bajnok, de ő legfeljebb csak vészmegoldás lehetne, míg Russell generációjából csemegézni (Albon, Ocon, Gasly) meg baromi veszélyes lenne a kémiát tekintve, és Toto sem akarja szerintem mégegyszer átélni a Ham-Nico éveket.
Amit a legkevésbé tudok elképzelni, hogy valami fiatal titánt, esetleg újoncot szerződtessenek, mert egyelőre Russellre is nagy a kabát.
Érdekes év lesz. Na nem konstruktőri szemmel, mert az sima RB. Viszont év végén akkora pilótakeringő lesz, hogy a versenyzők tuti kaparni fognak a szezonban az új szerződésekért.
Hát igen, szarban vannak. Nem rossz a mostani mezőny, a nagy többségnek abszolút helye van az F1-ben, de azért kevés köztük, aki igazán erős győztes alkat.
Egyébként a Hamilton-Rosberg felállás elég könnyen meg tudott volna ismétlődni, Hamiltonnak kissé ki volt égve a 2021-es történések után, Russell pedig eleinte nagyon jónak tűnt (amúgy még összeszedheti magát, egy-egy gyengébb éve mindenkinek lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!